TG Promotions, het organisatiebureau voor jaarmarkten en braderieën

Komende markten 2017

 

 


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen 
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00Al deze markten zijn via één van de agenda's te boeken.

 

NIEUWSBRIEF

DECEMBER

**Winterfair Staphorst**

Op donderdag 12 december (14-21u) organiseert TG Promotions weer de Winterfair in het centrum van Staphorst. De Winterfair wordt al verschillende jaren georganiseerd op het marktplein in Staphorst.

Naast de vele standhouders die hier deelnemen, komt er dit jaar een grote publiekstrekker naar de Winterfair. De verlichte Coca-Cola truck komt naar Staphorst, met diverse gratis activiteiten.

Voor de winterfair zijn nog verschillende plaatsen beschikbaar. U kunt nog reserveren via onze website.

**Kerstmarkt Leeuwarden**

Voor de 3de keer organiseert TG Promotions de succesvolle Kerstmarkt op de Schrans in Leeuwarden op zondag 15 december (10-17u).

Deze dag staat bomvol activiteiten!! Naast de deelnemende winkeliers is er ook weer een  kerststal te vinden, een ganzenhoeder, muziek en verschillende activiteiten voor Serious Request. Dit jaar is het glazenhuis te vinden in Leeuwarden.

Ook voor deze markt kunt u zich nog inschrijven!

      

**Winterbraderie/Kerstmarkt Appelscha**

Vanwege de herstructurering van de Boerestreek (start half november) schuift de Kerstmarkt en Winterbraderie van Appelscha dit jaar een stukje op, het bos in. Het evenement gaat nu naar de Bosweg en op het daaraan gelegen grote parkeerterrein wordt de winterbraderie gehouden. Ook nu wordt de gehele locatie weer  voorzien van een feeërieke verlichting, wat in de donkere uurtjes natuurlijk een sfeervol beeld zal geven. Achter de schermen is de organisatie druk bezig met de invulling van het totale programma. U kunt zich als ondernemer, particulier, vereniging, stichting of anderszins (nog) aanmelden voor dit evenement.  Een mooie gelegenheid om op een unieke  locatie  in een mooie ambiance uw product(en) te verkopen en of te promoten.

Kerstmarkt en Winterbraderie Appelscha. *14 december a.s. van 14.00 uur – 22.00 uur. *15 december a.s. van 12.00 uur – 17.00 uur. Voor meer informatie, bezoek onze website: www.tg-promtions.nl

Eerst volgende markten:

•  Donderdag 12 december 14:00-21:00 Winterfair Staphorst 7951 CE Centrum/Marktplein •  Zaterdag 14 december 14:00-22:00 Winterbraderie/Kerstmarkt Appelscha 8426 BM Aan de Bosweg •  Zondag 15 december 12:00-17:00 Winterbraderie/Kerstmarkt Appelscha 8426 BM Aan de Bosweg •  Zondag 15 december 10:00-17:00 Kerstmarkt Leeuwarden 8932 NG De Schrans

Voor deze markten zijn nog plaatsen vrij in diverse branches. Wilt u meer informatie of reseveren, gaat u naar: www.tg-promotions.nl

Ga direct naar onze website: www.tg-promotions.nl

TG Promotions heeft aan het opstellen en verzenden van dit e-mail bericht (met bijlagen) de nodige zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat dit bericht onvolledig is, onjuistheden bevat, niet voor u is bestemd en/of te laat wordt ontvangen. TG Promotions aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid.

Dit is een geautomatiseerd bericht, beantwoorden is niet mogelijk. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief op onze website: www.tg-promotions.nl (in de menubalk: Nieuws)

 

 

Copyright © 2008 - 2015. All Rights Reserved.