TG Promotions, het organisatiebureau voor jaarmarkten en braderieën

Komende markten 2017

 

 


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen 
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00Al deze markten zijn via één van de agenda's te boeken.

Nieuwsbrief

APRIL

Beste Standhouders,

Via deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte stellen, dat er aantal dingen zijn veranderd en nieuwe dingen bijkomen zijn.

Als eerste is TG Promotions gaan werken met nieuwe reclame. Vanaf 12 april Jaarmarkt Steenwijk is TG Promotions begonnen met het plaatsen van 3hoeks borden. Echter de advertenties in de kranten, zullen wij niet vergeten en blijven bestaan.

Markt verplaatst: Op zaterdag 11 juni had TG Promotions de Jaarmarkt gepland in Winkelcentrum Camminghaburen in Leeuwarden. Doordat het winkelcentrum dit jaar 25 jaar bestaat, gaat het feest groot aangepakt worden. Vanwege de juiste datum van het 25jarige bestaan, wordt de markt 1 week verschoven naar zaterdag 18 juni 2011. Mocht u al een reservering gedaan, hebben heeft u voorrang op een plaats voor de markt van 18 juni 2011.

Bevrijdingsmarkt: Nieuw voor TG Promotions in een bevrijdingsmarkt op 5 mei in het hartje centrum van Dokkum. De markt vindt plaats tijdens de kermis. Voor de markt zijn nog diverse plaatsen vrij in verschillende branches. U kunt zich nog opgeven via de website: www.tg-promotions.nl Tijd: 10:00 – 17:00 uur.

Nieuwe markt Leeuwarden: Op zaterdag 14 mei zou TG Promotions een voorjaarsmarkt organiseren op “De Schrans” in Leeuwarden. Door verschillende redenen kan deze markt geen doorgang hebben. TG Promotions heeft haar best gedaan om op deze datum als nog een markt te organiseren in Leeuwarden. En dat is gelukt!!! Voor TG Promotions een nieuw winkelcentrum, maar alzo druk bezocht met verschillende grote winkelketens.

De voorjaarsmarkt van 14 mei wordt georganiseerd in Winkelcentrum “Nylân” op het Willem Alexanderplein in Leeuwarden. Tijd: 10:00 – 17:00 uur. De standhouders die zich al ingeschreven hebben voor “De Schrans” zullen nog apart een e-mail krijgen, dat zij meegenomen worden naar de nieuwe locatie. Heeft u ook belangstelling voor deze markt, kunt u zich vanaf nu inschrijven voor deze voorjaarmarkt via onze website: www.tg-promotions.nl

Nieuwe markt Bolsward: In het oude stadje Bolsward heeft TG Promotions de organisatie overgenomen van de bekende “Nachtmarkt” dat ieder jaar plaats vindt in laatste week van juli. De nachtmarkt vind plaats op vrijdag 29 juli 2011. Tijd: 17:00 – 23:00 uur.

Naaste de vele festiviteiten die plaats vinden, zijn de winkels ook ’s avonds geopend.

Dit beloofd een gezellige avond te worden, met veeeeel activiteiten!!

Boek nu op: www.tg-promotions.nl

Komende markten TG Promotions: Het zonnetje gaat schijnen de komende dagen en TG Promotions gaat van start met haar seizoen.

Wilt een nog een braderie reserveren voor de onderstaande markten, kunt u deze reserveren via onze website: www.tg-promotions.nl

Zaterdag  23 april  Groenmarkt + Braderie  Emmeloord Zondag 24 april  Paasmarkt    Appelscha Maandag 25 april  Paasmarkt    Appelscha Maandag  25 april  Paasmarkt    Oudemirdum Zaterdag 30 april   Koninginnemarkt   Appelscha Dinsdag 3 mei   Voorjaarsmarkt   Meppel Donderdag 5 mei   Bevrijdingsmarkt   Dokkum Vrijdag 6 mei   Voorjaarsmarkt   Zwaagwesteinde Zaterdag 7 mei   Voorjaarsmarkt   Workum Zondag 8 mei   Groenmarkt    Workum Zondag 8 mei   Boerestreekmarkt   Appelscha

Alle overige informatie voor bovenstaande markten in te vinden op: www.tg-promotions.nl

Met vriendelijke groet,

Het team TG Promotions

Copyright © 2008 - 2015. All Rights Reserved.