TG Promotions, het organisatiebureau voor jaarmarkten en braderieën

Komende markten 2017

 

 


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen 
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00Al deze markten zijn via één van de agenda's te boeken.

Hallo collega’s,

Hier weer eens een nieuwsbrief. Wat een weer hebben wij toch gehad, een echte winter waar de markt beslist geen voordeel uit haalt. In de maand december hebben wij dan ook diversen markten om u en om ons door overmacht af moeten lassen.

Er staan op dit moment ruim 100 markten op de site, vele hebben zich al opgegeven. Dat wij wat achterstand met de toewijzingen hebben, komt door de vele aanmeldingen. Maar iedereen moet binnen 14 dagen na aanvraag bericht terug hebben ontvangen.  Heeft u geen bericht terug na veertien dagen na aanmelding bel ons dan even. Heeft u inmiddels een toewijzing ontvangen dan is die pas van kracht als u binnen 14 dagen na ontvangst van de toewijzing u voorschot (Borg) betaald heeft. Voorkomt teleurstellingen, zorgt dat u daar aan voldoet. Anders vervalt uw aanvraag! Mocht u een probleem hebben met de betaling, om wat voor een reden dan ook, neem even contact met ons op. Geen betaling of geen contact dan zijn uw rechten verspeeld.

Dat het zo zakelijk moet gebeuren heeft alles te maken met de teleurstellingen die wij eerder met een hele kleine groep kooplui hebben gehad. Ons bedrijf groeit en bloeit, dat heeft mede te maken met het feit dat wij professioneel bezig zijn. De toewijzingen worden uiterst professioneel behandeld, dat vergt veel tijd. Ook zijn wij nog met diverse nieuwe markten bezig en met een hele grote hal, u ziet, wij blijven actief. Maar alle goede dingen hebben tijd nodig en gebeuren door ons nooit overhaast.

Nog even dit Appelscha is een veertien daagse markt. Dit houdt in, dat u daar een speciale lijst op de site kunt invullen.  U krijg totaal twee keer korting, dat is voor de keren die u niet kunt. Komt u alle markten, dan staat u twee keer gratis. Komt u vaker niet, moet u wel betalen. Dit is in eerdere nieuwsbrieven ruim schots eerder behandeld.
Heeft u nog vragen of suggesties mail of bel.

Copyright © 2008 - 2015. All Rights Reserved.