TG Promotions, het organisatiebureau voor jaarmarkten en braderieën

Komende markten 2017

 

 


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen 
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00Al deze markten zijn via één van de agenda's te boeken.

Marktagenda 2017


Geachte bezoeker,

Na jaren met veel plezier de markten georganiseerd te hebben met TG Promotions evenementen bv  en mijn medewerkers heb ik besloten om op zoek te gaan naar een geschikt bedrijf om de markten te gaan voortzetten. Nu is het eindelijk zover en kunnen wij bekend maken dat we gekozen hebben voor Evementenburo Vitalis. Ook Evenementenburo Vitalis heeft jarenlange ervaring met het organiseren van markten, en wij TG Promotions evenementen bv en Evenementenburo Vitalis hebben jarenlang collegiaal gewerkt en altijd prettig kunnen overleggen. Hieronder treft u de marktkalender aan met daarop de data voor dit jaar, het reserveren echter dient u nu te doen op de website www.vitalismarkten.nl .  Ook kunt u de datums nog vinden op de website van TG Promotions evenementen bv

U zult mij ongetwijfeld nog zien op een van onderstaande markten, want  zal de komende tijd Vitalis blijven ondersteunen waar mogelijk is. Uiteraard danken wij als TG Promotions evenementen bv en haar medewerkers voor uw vertrouwen in onze organisatie de afgelopen jaren en wensen u nog vele goede markten toe!

Uiteraard blijft de markt in Westerbroek gewoon gehandhaafd en zullen wij ook blijven continueren, u bent daar natuurlijk ook altijd van harte welkom!

Theo Geelkerken

 

 

 

Copyright © 2008 - 2015. All Rights Reserved.